Register Search FAQ Memberlist Usergroups Log in  
Reply to topic SurfShop Free 1.28 stopped working?
SurfShop Free 1.28 stopped working?
lenbuck


Joined: 30 Nov 2007
Posts: 5
Location: London UK
Reply with quote
Hi. Like the new look, but can you tell me whether the old stuff has been archived somewhere?
My installation of SurfShop Free (1.2Cool has suddenly stopped working today and I'm sure there were posts about this before...
Thanks again for a great free product!
View user's profileFind all posts by lenbuckSend private message
dynasoft
Site Admin

Joined: 11 Nov 2005
Posts: 148
Reply with quote
Hi,

Which version were you using before it stopped working, say 5 days ago?

Regards,

Mike.
View user's profileFind all posts by dynasoftSend private messageSend e-mail
SurfShop Free 1.28 stopped working?
lenbuck


Joined: 30 Nov 2007
Posts: 5
Location: London UK
Reply with quote
Hi Mike,
Thanks for comming back.
I installed v1.28 a couple of weeks ago (my first setup, in a little shop with 2 stations).
It was definitely working on Saturday, but not on monday or at all since then.
The program (on the server) seems to want to start, then I get a Warning box (yellow exclamation mark but no text), then Surfshop exits. It never finishes fully loading the initial flash screen.
Cheers,
Lennie
View user's profileFind all posts by lenbuckSend private message
lenbuck


Joined: 30 Nov 2007
Posts: 5
Location: London UK
Reply with quote
PS: I tried doing a "repair", but it made no difference.
View user's profileFind all posts by lenbuckSend private message
dynasoft
Site Admin

Joined: 11 Nov 2005
Posts: 148
Reply with quote
Hi,

Did you try reinstalling the server and clients using the SurfShop Installer. Go to the last drop-down menu, and click Delete config files and uninstall. Make sure you backup your database and reg data using the same utility before and paste the files back. Download it here: http://dynasoft.net/downloads/surfshop_progr/Installer.exe .

Let me know if it works for you.

Regards,

Mike.
View user's profileFind all posts by dynasoftSend private messageSend e-mail
lenbuck


Joined: 30 Nov 2007
Posts: 5
Location: London UK
Reply with quote
Thank you Mike.
I was mistaken before - I'd originally installed v1.27, and it seems that the autoupdate caused the problem.
As you rightly suggest, uninstall/reinstall v1.28 worked a treat!
Thanks again for the fantastic product and support,
Lennie
View user's profileFind all posts by lenbuckSend private message
dynasoft
Site Admin

Joined: 11 Nov 2005
Posts: 148
Reply with quote
Hi,

Ok. We have had problems with a few users as we moved a lot of things over with the move to the new website. It is difficult to give a 100% guarantee that things will never trip over at some point with such a big move.

Glad to hear it works for you.

Regards,

Mike.
View user's profileFind all posts by dynasoftSend private messageSend e-mail
dynasoft
Site Admin

Joined: 11 Nov 2005
Posts: 148
Reply with quote
Hi

We have published a new update of our free version of Cybercafe SurfShop which better handles Vista and includes a new installer. Downloads are available from http://www.dynasoft.net/surfshop/downloads.html.

Any comments about this update are welcome.

regards,

Mike.
View user's profileFind all posts by dynasoftSend private messageSend e-mail
SurfShop Free 1.28 stopped working?
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT  
Page 1 of 1  

  
  
 Reply to topic  
Powered by phpBB © phpBB Group
Design by phpBBStyles.com | Styles Database.
Content © Telecom and VoIP billing, Internet cyber cafe and offshoring solutions